Manager Financiar ALOP

Manager Financiar ALOP

Programul ALOP oferă posibilitatea unităţilor bugetare să realizeze cu un singur program mai multe lucrări specifice acestui domeniu:

  • execuţia bugetară;
  • întocmirea propunerilor de angajare, angajamentelor legale si bugetarea, a ordonanţărilor la plată, a deschiderilor de finantarea, referatelor de oportunitate si a deconturilor pentru referatele de oportunitate;
  • urmărirea cheltuielilor pe articole bugetare.

Prin intermediul acestui program o instituţie publică îşi poate urmări bugetele propuse şi realizarea lor pe fiecare articol bugetar. Un avantaj al programului este păstrarea unei legături fireşti între întocmirea ordonanţărilor la plată şi urmărirea execuţiei bugetare. Aplicaţia respectă cele mai noi reglementări în domeniul bugetar, inclusiv Ordinul ministrului finanţelor publice 1792/2002.

Programul a fost dezvoltat în Visual Basic şi are o bază de date SQL Server.

Programul se caracterizează printr-o interfaţă prietenoasă şi este uşor de utilizat. Timpul de dezvoltare şi implementare este scurt.

Permite lucrul monopost sau multipost. El poate fi utilizat în condiţii optime într-o reţea de calculatoare.

La cerere, există posibilitatea preluării datelor din mai multe instituţii bugetare şi centralizării lor într-un singur buget.

Accesarea formularelor poate fi realizată cu ajutorul mouse-ului sau al tastaturii, prin acţionarea unor combinaţii de taste.

Rapoartele sunt configurabile cu ajutorul unui instrument standard de raportare şi pot fi adaptate foarte uşor la specificul organizaţiei.

Se realizează controlul perioadei de lucru pentru fiecare document în parte.

Este posibilă prelucrarea rapidă şi sigură a unui volum mare de date. Datele sunt preluate în timp real cu efectuarea controlului imediat.

 

Va intereseaza o astfel de solutie? Nici o problema! O puteti incerca chiar acum!

download